ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ευρωπαϊκή ελίτ η Πυγμαχία!

Στο κορυφαίο διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα στη Σόφια της Βουλγαρίας θα λάβει μέρος το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού με τους Παύλο Τσαγκράκο και Αλέξανδρο Τσανικίδη οι οποίοι θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του επικεφαλής του τμήματος Λευτέρη Λειβάδη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας και βρίσκεται στη Σόφια, περιμένοντας την κλήρωση που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 12:00. Στο διεθνές Τουρνουά θα λάβουν μέρος 230 Πυγμάχοι και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Λειβάδης: «Από τα πιο δυνατά Τουρνουά στον κόσμο»

Ο επικεφαλής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το Τουρνουά αυτό αποτελεί την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που είναι το καλοκαίρι και θα κρίνουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο. Είναι από τα πιο δυνατά Τουρνουά στον κόσμο αυτό που γίνεται στη Βουλγαρία και πάμε να δούμε τις δυνατότητες μας, να κάνουμε ένα τσεκάρισμα και να δούμε τους αντιπάλους μας για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η κατάσταση των αθλητών μας είναι πολύ καλή. Δεν έχουμε δυνατούς αντιπάλους για να κάνουμε sparing αλλά στο Τουρνουά αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Τσαγκράκος: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι»

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού, Παύλος Τσαγκράκος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να λάβουμε μέρος σε αυτό το δυνατό Τουρνουά. Θα μας βοηθήσει αρκετά ενόψει της παρουσίας μας στο Πανευρωπαϊκό που αποτελεί το μεγάλο μας στόχο, αφού θέλουμε να πιάσουμε υψηλή απόδοση για να πάρουμε μετάλλιο. Είμαστε 100% έτοιμοι».

Τσανικίδης: «Στόχος μας το Πανευρωπαϊκό»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τσανικίδης τόνισε: «Ο στόχος μας είναι το Πανευρωπαϊκό που διεξάγεται το καλοκαίρι και εκεί παίρνεις πρόκριση για το Παγκόσμιο. Στόχος μας τώρα είναι να προετοιμαστούμε και να δώσουμε το παρών στις πιο μεγάλες διοργανώσεις της Ευρώπης και του κόσμου. Θα παίξουμε με τα χρώματα του Ολυμπιακού και της Εθνικής και θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, δίνοντας ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η κατάστασή μας αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλή. Προετοιμαζόμαστε σκληρά και προπονούμαστε κάθε μέρα σε υψηλούς ρυθμούς»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button