ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Θα κάνω το καλύτερο για την εκπλήρωση των στόχων του Ολυμπιακού!»

Τη δίψα της για επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων με τα «ερυθρόλευκα» εξέφρασε η διεθνής Κουβανή ακραία Βίλμα Σάλας.Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ γυναικών! Μία ημέρα μετά την ένταξη της Βραζιλιάνας ακραίας Παράιμπα οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ένταξη της διεθνούς Κουβανής ακραίας Βίλμα Σάλας, προκαλώντας αίσθηση.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Βίλμα Σάλας ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχω τους υψηλότερους στόχους που θα θέσουμε στην ομάδα.

Η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με σπουδαία ιστορία και κύριο χαρακτηριστικό που μοιάζει με την χώρα μου, τον ήλιο! Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου εδώ και φυσικά στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Μια αγκαλιά για όλους!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button