ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Καλύτεροι και στους επόμενους αγώνες»

slobodanboskan

Απόλυτα ευχαριστημένος από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Κηφισιάς εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την εν γένει εμφάνιση των παικτών του, αλλά και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου στο μπλοκ και στην άμυνα και θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαίτερα τον  Φιλίποφ ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπως επίσης και στον Τζαστιν Νταφ. Ήρθαμε στον αγώνα απόλυτα διαβασμένοι για το επιθετικό παιχνίδι της Κηφισιάς και ιδιαίτερα του Γιορντάνοφ. Καταφέραμε να τον περιορίσουμε και αυτό προκάλεσε πρόβλημα στο παιχνίδι των αντιπάλων μας.  Είμαι ικανοποιημένος από την 8η νίκη της ομάδας μου σε 8 αγώνες αλλά για εμένα το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στους επόμενους αγώνες που έρχονται.»

 

Τσούπκοβιτς: «Είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά»

Από την πλευρά του ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς εστίασε σητν άριστη ψυχολογική προεοτιμασία όλων για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά εμείς είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε τα δυο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην έδρα μας και αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button