ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εισαγγελική έρευνα για την διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη

Τη διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσει εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου».
Την Δευτέρα το βράδυ ο Μάριος Σιαμπάνης, ο τερματοφύλακας του Άρη, βρέθηκε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας και κατέθεσε για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN του Ιβάν Σαββίδη, υπήρχε απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ανακοίνωσή της, να καταγγέλλει αυτό το συμβάν και να ζητά από τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν για το θέμα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε το πρωί της Τετάρτης τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» Μάριος Σιαμπάνης.

Και ζητάει να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου». Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα η οποία καλείται να διαπιστώσει αν υπήρξε διαρροή κι αν αυτά που μεταδόθηκαν στην εκπομπή είναι πραγματικά όσα κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης, στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button