ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ!» (pic)

Με προσωπική του δήλωση στα social media ο Μάριος Σιαμπάνης πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και έχουν τον ίδιο στο προσκήνιο.

Θέση μέσω προσωπικής του δήλωσης πήρε ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη στάθηκε σε όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες έχοντας τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button