ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι οικογένειά μου»

Τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Μια ζωή στον Ολυμπιακό. Σημαία του Θρύλου. Ο Γιώργος Πρίντεζης το βράδυ της Τρίτης έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο. Πολλά μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν, αλλά ένα έχει αξία πάνω από όλα. Τί σημαίνει αυτή η ομάδα για τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ;

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στη δήλωση που έκανε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Τα λόγια του δείχνουν πώς νιώθει, πώς αισθάνεται, τι σημαίνει η ομάδα και τα στελέχη της για εκείνον… Με τη φράση «Είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια δίπλα μου και πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου!»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Πρίντεζη: «Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους Προέδρους που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο μαζί. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα του να μεγαλώνεις, να εξελίσσεσαι, να ζεις και να περνάς διάφορες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα και τους ανθρώπους που αγαπάς».

Συνέχισε, επισημαίνοντας: «Είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια δίπλα μου και πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου! Εύχομαι όλο αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα να λάβει τέλος… Εύχομαι σύντομα να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα και όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας ξανά χαρούμενους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button