ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ο Μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι ο Μαρινάκης

Κατάλυση ποδοσφαιρικής λογικής σημαίνει αυτόματα βήματα προς τα πίσω και απλή αναμονή για την τιμωρία που πολλές φορές είναι βαριά.  Και αυτό ο Ολυμπιακός το βιώνει με τον χειρότερο τρόπο. Γράφει ο Redistas.

Kακά τα ψέματα . Οταν μία ομάδα δεν πάει καλά στην Ελλάδα αυτός που φταίει είναι ο Πρόεδρος. Λογικό για τον άρρωστη ποδοσφαιρική λογική που θέλει τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη μίας ομάδας να τα ακούει όταν μιλάμε για εντός των συνόρων καταστάσεις. Διότι στην Αγγλία ή στην Ισπανία η την Ιταλία δεν υπάρχει τέτοια λογική. Κουλτούρα η κάτι άλλο? Eγώ θα έλεγα μια τρέλα στην Ελλάδα των προσωποκεντρικών διοικήσεων στο ποδόσφαιρο η παθογένεια πολλαπλασιάζεται.

ΠΧ τώρα που ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά όλα πέφτουν στον Μαρινάκη. Πραγματικά η κωλοτούμπα συναισθημάτων που βιώνει ο άνθρωπος είναι απίστευτη. Στην αρχή η καραμέλα ότι ασχολείται μόνο με τη Νότιγχαμ. Μόλις άρχισε να κάνει αλλαγές προπονητών και να φέρνει παίκτες Μαρσελο και Χάμες και ότι άλλο ξαναέγινε ήρωας αλλά μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ νέοι ψίθυροι ,γκρίνια και τρελές διαμαρτυρίες. Συγνώμη αλλά απορώ με την υπομονή του ανθρώπου .

Φταίει ο Πρόεδρος λοιπόν για την αποτυχία;  Βεβαίως και ευθύνεται. Διότι εκείνος αποφάσισε να κρατήσει τον Μαρτίνς, ο Πορτογάλος  τον πρόδωσε με τις επιλογές του και ήταν λογικό να τον αλλάξει. Διότι αν δεν το έπρατε τι θα έλεγαν όλοι; Ελα μωρέ. Ο Μαρινάκης έχει στο μυαλό του τη Νότιγχαμ .Ευθύνεται για τον Κορμπεράν; Βεβαίως . Διότι ο Ισπανός δεν έπρεπε να περάσει ποτέ την πόρτα του Ρέντη. Πολύ λίγος για την ιστορία της ομάδας. Γιατι ξαναέφερε τον Μίτσελ που τώρα οι αποδοκιμασίες έπεσαν βροχή στο πρόσωπο του; Γιατί πολύ απλά δεν θα ερχόταν άλλος και επειδή ξέρει τη νοοτροπία της ομάδας.

Ο Μαρινάκης δρά σαν οπαδός  που απλά έχει το προνόμιο να έχει πολλά λεφτά και κουμαντάρει την ομάδα του.  Ολοι θα θέλατε-θέλαμε να ήμασταν στη θέση του. Βλέποντας τα δύσκολα και έχοντας συνεργασία με κορυφαίους μάνατζερ αλλά και απο τη στιγμή που τεχνικός διευθυντής δεν υπήρχε έφερε μεγάλα ονόματα που όμως απο μόνα τους δεν μπορούν να φέρουν και την άνοιξη, ποδοσφαιρική γαρ στην ομάδα. Θέλοντας, λοιπόν να κάνει το καλό σαν οπαδός -πρόεδρος φόρτωσε την ομάδα με παίκτες , ο κόσμος ενθουσιάστηκε αλλά με  40 παίκτες και αλλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη το γλυκό δεν μπορεί να φτιάξει . Με λίγα λόγια.  Ολα ξεκίνησαν λάθος και επειδή η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται αν τα πράγματα δεν ξεκινήσουν καλά έρχεται η πλήρης επιβεβαίωση του τραγουδιού της Χάρις Αλεξίου που λεει πως..οταν παίρνω φόρα -φόρα κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά.

Δεν ξέρω που θα φτάσει ο Ολυμπιακός φέτος αλλά η ευκαιρία για να φτιαχτεί μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα κυριαρχήσει είναι μεγάλη. Με προεξάρχοντα τον Βαγγέλη Μαρινάκη , πρέπει να μπουν απο χτές οι βάσεις για ένα σύνολο που θα έχει ένα προπονητή εμπιστοσύνης(δεν ξέρω αν είναι  ο Μιτσελ), να ξεχωρίσουν ποιοί μπορούν και ποιοι δεν μπορούν και να υπάρξει αυτός ο κορμός που με σωστές κινήσεις θα φέρει κούπες  και επιτυχίες στον Οκυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button