ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση στο CAS

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ενημέρωσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν! Το CAS όρισε την ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Οπότε τώρα πια δεν υπάρχουν άλλοθι για όλους εκείνους που τόσο καιρό έκαναν το άσπρο… μαύρο και προσπαθούσαν να δημιουργούν εντυπώσεις. Η ουσία είναι πώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να είναι στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, στις 6 Ιουλίου, για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν αλλάζει κάτι. Και… αύριο να διεξάγονταν η εκδίκαση, η πλευρά των «ερυθρολεύκων» θα ήταν απόλυτα έτοιμη για να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και να αναπτύξει τις θέσεις της στο CAS. Με αποδείξεις και ντοκουμέντα. Όταν έχει παρουσιάσει τα στοιχεία, τις αποδείξεις, τα ντοκουμέντα και βγάζει στο… φως αυτή την υπόθεση, είναι δεδομένο πώς το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο χρειαστεί, για να αναπτύξει τις θέσεις του.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές σε αυτή την υπόθεση. Εκεί υπάρχει ενδιαφέρον. Να δούμε και πώς θα κινηθεί η πλευρά της ΕΠΟ. Διότι η Επιτροπή Εφέσεών της έχει τιμωρήσει τελεσίδικα, εντός Ελλάδας, ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την υπόθεση της πολυιοδιοκτησίας.

Έχει ζητήσει από το CAS είναι να βγάλει απόφαση ως τις 19 Ιουλίου που ολοκληρώνονται τα play off. Γιατί άραγε; Μάλιστα, δεν αιτιολόγησε αυτό το αίτημα. Ανάλογο αίτημα έχει και ο ΠΑΟΚ, να βγει απόφαση ως τις 19/7! Αντίδικοι μεν, αλλά με παρόμοια αιτήματα δε…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button