ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είμαστε αποφασισμένες να πάρουμε την πρόκριση»

Στη δίψα για την πρόκριση απέναντι στην Αστερίξ που επικρατεί στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε η Σία Τοτσίδου.

 

Ως τοι πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το … επόμενο  προσεγγίζουν στην ομάδα βόλεί γυναικών του Ολυμπιακού την ρεβάνς της Τρίτης (28/9, 19:30) απέναντι στην Αστερίξ.

Χαρακτηριστκές είναι οι δηλώσεις της Σίας Τοτσίδου: «Ταξιδέψαμε στο Βέλγιο για το πρώτο επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένες να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι. Αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητα του αγώνα και θα μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας, με σκοπό να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το πρώτο βήμα των προκριματικών στην διοργάνωση».

Από την πλευρά της η Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε τα εξής: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας στο Βέλγιο και να φύγουμε με την πρόκριση. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button