ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επιστροφή του Τσίριτς

Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας για τις «ερυθρόλευκες» θα κυλήσουν χωρίς την παρουσία του Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Θρύλου δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Κάτι που θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Η επιστροφή του Τσίριτς.

Η επιστροφή του Αλεξάνταρ Τσίριτς

Ως τις 15/9 οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες του βοηθού του Αλεξάνταρ Τσίριτς, Στέργιου Τοροσιάδη. Τότε είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στη χώρα μας ο προπονητής των Πρωταθλητριών Ευρώπης. Μια ημέρα μετά, στις 16 Σεπτεμβρίου, θα μπει στις προπονήσεις η Κίρα Κρίστμας. Με την Καναδή περιφερειακή, που πλέον έχει γίνει… Ελληνίδα, να συνεχίζει για ένα ακόμα χρόνο με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Διότι έχει μπει στο κλίμα της ομάδας. Η αριστερόχειρας παίκτρια θα ενισχύσει για άλλη μια σεζόν το Θρύλο και θα αποτελέσει ένα από τα επιθετικά «όπλα» του Ολυμπιακού και την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η επιστροφή του Τσίριτς.

Τότε μπαίνουν οι διεθνείς παίκτριες

Αυτό το διάστημα διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σπλιτ. Με την εθνική Γυναικών να είναι εκεί παρούσα. Στη σύνθεσή της «γαλανόλευκης» είναι πολλές παίκτες του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα με την εθνική ομάδα βρίσκονται οι Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Βασιλική Πλευρίτου και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Το τουρνουά ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου. Με τις διεθνείς πολίστριες του Θρύλου να λαμβάνουν ένα δεκαήμερο άδειας για να πάρουν… ανάσα. Θα μπουν στην προετοιμασία από τις 20/9.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button