ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζήτησε ενότητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ξεκάθαρη η στάση που επέδειξε ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις εργασίες της τηλεδιάσκεψης της Super League

 

Σε μία εποχή όπου κάποιοι προσπαθούν να … βρουν τρόπους, ώστε να ακυρώσουν τη σεζόν προς ιδίον όφελος βάζοντας… παύλες, μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φροντίζει εμπράκτως να αναδειχθεί σε … μπροστάρη της διάσωσης της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση.

Ο Διοικητικός Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει το παρόν στις εργασίες της εν εξελίξει Τηλεδιάσκεψης της Super League  και φροντίζει να δώσει τις πλέον κατάλληλες κατευθύνσεις, με μότο την σύμπνοια οι οποίες πάνω απ’ όλα θα διευκολύνουν την ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα. Όποτε κι εφόσον συμβεί αυτή.

«Να μείνουμε όλοι ενωμένοι» το μήνυμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να παραμείνουν όλοι μαζί ενωμένοι καθώς αυτό επιτάσσουν οι καιροί «και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το δικό του  συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο.

Με άλλα λόγια να υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή, αλλά και των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν

 

«Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις» πρόσθεσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στην πρόταση που έβαλε στο τραπέζι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσσάνδρου για την δημιουργία working group με τη συμμετοχή της Big 4, του Ατρόμητου και του ΣΕΠ.

 

 

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close