ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εγώ φταίω, χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι!»

Την ευθύνη για την αναπάντεχη ισοπαλία του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες» πήρε ο Μίτσελ στην ομιλία του προς τους παίκτες.

Βγήκε μπροστά ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού συναισθανόμενος την ευθύνη που τον βαραίνει γι’ αυτή την αναπάντεχη ισοπαλία στα Ιωάννινα και κυρίως για τον τρόπο όπου ένας διαφαινόμενος θρίαμβος μετατράπηκε σε αυτή το οδυνηρό 2-2 βγήκε μπροστά και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη:
«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι.

Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε», είπε ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του. Σαφές. Ο Μίτσελ το πήρε πάνω του και έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι πρώτος εκείνος θα βρει τη λύση.
Τώρα η μπάλα περνάει στα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού όπου οφείλουν να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button