ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δυνατά ο Ολυμπιακός για το 2-1

Πράγματι, η σειρά των τελικών της Handball Premier έχει και συνέχεια. Διότι το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) είναι η τρίτη πράξη στο ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αν και η σειρά είναι στο 1-1, ο Θρύλος έχει ένα σημαντικό αβαντάζ. Δηλαδή το πλεονέκτημα της έδρας. Όμως πρέπει να το αξιοποιήσει. Όπως έκανε και στον πρώτο τελικό, στο κλειστό της Ηλιούπολης. Όταν επικράτησε 25-23. Καθώς ο τρίτος τελικός θα γίνει στη Νίκαια, ο στόχος δεν αλλάζει. Δυνατά ο Ολυμπιακός για το 2-1.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-1 στους τελικούς

Άρα η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στοχεύει να πάρει ξανά το προβάδισμα στους τελικούς. Επομένως, να κάνει το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζεται, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (18:00, OSFP TV) κόντρα στην ΑΕΚ, στο κλειστό «Μάνος Λοΐζος», οι φιναλίστ του EHF European Cup θα μπουν αποφασιστικά.

Για να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν προβάδισμα στις νίκες, στη σειρά των τελικών. Ειδικότερα, με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς θα παλέψουν για να κρατήσουν το πλεονέκτημα της έδρας. Ώστε να γίνουν ξανά το «αφεντικό» στη σειρά πριν το τέταρτο τελικό της σειράς, στην έδρα της ΑΕΚ. Δυνατά ο Ολυμπιακός για το 2-1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button