ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο σκάνδαλο με την ΕΟΠΕ

Η Volley League προχώρησε στην επιμήκυνση της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, ώστε ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην απόκτηση του Χαντ…

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά και με ξεκάθαρη επιδίωξη να «εξυπηρετεί» μονίμως τους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού συνεχίζει να λειτουργεί η ΕΠΟ. Το νέο … ατόπημα της Διοργανώτριας Αρχής ήρθε ως … κερασάκι την τελευταία ημέρα της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, να ανακοινώσει την επιμήκυνσή της ,κατά μία εβδομάδα.

Η μεταγραφική περίοδος έληγε σήμερα (01/02), ωστόσο, η ομοσπονδία με εγκύκλιο της γνωστοποίησε στις… καθυστερήσεις ότι το «παραθυράκι» θα κλείσει στις 10/2. Μία απόφαση, η οποία λειτουργεί με ωμό και ξεκάθαρο τρόπο ως χείρα βοηθείας προς τον Παναθηναϊκό, που ενδεχομένως δεν θα προλάβαινε να ολοκληρώσει εντός του χρονικού ορίου (1/2) που είχε αρχικά οριστεί τη μεταγραφή του Χαντ.

Η ΕΟΠΕ, με βάση την προκήρυξη, είχε τη δυνατότητα να δώσει παράταση στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button