ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στις 24-25 Ιουνίου τα πλέι οφ

Λοιπόν, μετά από αναβολές και εκδικάσεις στο ΑΣΕΑΔ, έφτασε η ώρα για τη διεξαγωγή των playoffs στην Α1 Ανδρών. Μιας και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όρισε το πρόγραμμα για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, αυτή θα διεξαχθεί μέσα στον μήνα που διανύουμε. Στις 24-25 Ιουνίου τα πλέι οφ.

Οι ημερομηνίες των πλέι οφ

Κατά συνέπεια, η ομοσπονδία έκανε γνωστό το πρόγραμμα για τα πλέι οφ. Δηλαδή τους αγώνες για τις θέσεις 1-4. Βέβαια, είχε προηγηθεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά του πρώτου ορισμού των τελικών για τις 20-21 Μαΐου. Ωστόσο η προσφυγή του Θρύλου είχε αίσια έκβαση για τους «ερυθρόλευκους». Έτσι τόσο η Ομοσπονδία όσο και η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε νέο ορισμό. Έτσι, η τελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών θα γίνει το διήμερο 24-25 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 24/6 θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί. Ακολούθως, την Τρίτη 25/6 είναι η ώρα του μικρού και του μεγάλου τελικού. Για την ακρίβεια, με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΣ Πέρα Αθηνών και ΑΕΚ, αντίστοιχα. Εξάλλου, στα ημιτελικά θα παίξουν ο πρώτος (σ.σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με τον 4ο (σ.σ.: ΑΕΚ), αλλά και ο 2ος (Παναθηναϊκός) με τον 3ο (σ.σ.: ΑΣ Πέρα Αθηνών). Στις 24-25 Ιουνίου τα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα στις 24 και 25 Ιουνίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – Δευτέρα 24 Ιουνίου

  • 16:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
  • 19:00 Παναθηναϊκός – ΑΣ Πέρα

ΤΕΛΙΚΟΙ – Τρίτη 25 Ιουνίου

  • 16:00 Μικρός τελικός [3-4]
  • 19:00 Μεγάλος τελικός [1-2]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button