ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν ομαδικό σεμινάριο

10258726_483894298406967_6649983520001682454_n

Στη θέσπιση δωρεάν ομαδικού σεμιναρίου για αύριο Τετάρτη (29/6), ώστε ο Πειραιάς να αναδειχθεί σε ελκυστικό προορισμό προχώρησε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σε μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία με προοπτική ο Πειραιάς να γίνει ένα ςελκυστικός προοπρισμός για τον καθένα, προψωρά ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μέσω μηνύματός του στον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρείς το facebook, ανέδειξε την όμορφη πρωτοβουλία διεξαγωγής δωρεάν ομαδικού σεμιναρίου, που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη (29/60 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά για την ανάδειξη της πόλης σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό, συνεχίζεται. Την Τετάρτη 29/6 στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ομαδικό σεμινάριο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Google, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της καμπάνιας, «Grow Greek Tourism Online», η οποία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει δωρεάν τους επαγγελματίες του τουρισμού, έτσι ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία στην ενίσχυση των επιχειρήσεών τους. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο», ήταν το μήνυμά του Γιάννη Μώραλη.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close