ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μανθάτης:”Μεγάλη ευκαιρία για εμάς”(Video)

manthatisXαμηλούς τόνους κρατάει ο Γιώργος Μανθάτης  παρά την εξαιρετική εμφάνιση  που έκανε  με την Χόρν. Ο νεαρός άσος μίλησε για τις μέχρι τώρα εμπειρίες  του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά

Για την εμπειρία του απο την προετοιμασία: “Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε πολλές διπλές προπονήσεις, αλλά αυτό είναι λογικό γιατί φορτώνουμε τώρα για να είμαστε εντάξει μέσα στη διάρκεια της χρονιάς. Το έχουμε καταλάβει ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν περιμένει τους παίκτες, πρέπει να είσαι έτοιμος και πρέπει να δείξεις ότι αξίζεις και ότι αντέχεις στην πίεση. Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα γίνονται. Υπάρχει μέλλον και πιστεύω ότι μπορούμε να καθιερωθούμε με κάποιο τρόπο, αν δουλέψουμε καλά”, ήταν τα πρώτα λόγια του Μανθάτη.

Για τον Βίκτορ: “Σίγουρα, ο προπονητής είναι πολύ καλός, μας μιλάει συνέχεια, μας δίνει πολύ σημαντικές συμβουλές, και προσωπικά. Το ζει μέσα στην προπόνηση και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button