ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοίτα να δεις πού έμειναν και οι τέσσερις!

Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Σα και Καμαρά συνεχίζουν στον Ολυμπιακό.

Τελικά μάλλον ο Μαρινάκης δεν είχε στόχο να ξεπουλήσει την ομάδα, όπως πίστευαν όσοι άκουγαν την προπαγάνδα. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Διότι από το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αρκετοί ήταν εκείνοι που το είχαν δέσει… κόσμο. Ειδικά για τέσσερις παίκτες, τους είχαν τελειώσει ήδη. Πώς θα αποχωρούσαν σίγουρα, θα πωλούνταν από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Ζοζέ Σα και ο Μαντί Καμάρα. Κάθε παίκτης και διαφορετική υπόθεση, αλλά… φευγάτος.

Έλα, όμως, που φτάσαμε στις 6 Οκτώβρη σήμερα και οι τέσσερις παραμένουν στους νταμπλούχους Ελλάδας. Κανείς δεν αποχώρησε, όλοι συνεχίζουν να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί; Οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν προτάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τον Μαροκινό φορ.

Ο Σεμέδο; Η Μπενφίκα τον «πολιόρκησε», αλλά η διοίκηση του Θρύλου κινήθηκε σε διπλό ταμπλό. Απάντησε όχι στις προτάσεις με τον τρόπο της! Αφενός λέγοντας όχι στις κρούσεις, αφετέρου ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις του. Ταυτόχρονα, καταθέτοντας πρόταση στον Πορτογάλο αμυντικό για την επέκταση συμβολαίου του, με βελτιωμένες αποδοχές.

Ο Ζοζέ Σα; Ίσως και ο τραυματισμός του να έπαιξε ρόλο, αλλά ήταν ξεκάθαρη η θέση των πρωταθλητών Ελλάδας. Η μοναδική περίπτωση να έφευγε θα ήταν μια. Εάν έρχονταν ένας σύλλογος και κατέθετε πρόταση ισόποση με την ρήτρα του Πορτογάλου γκολκίπερ. Δηλαδή μόνο εάν ο ποδοσφαιριστής είχε προσφορά που τον κάλυπτε. Αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν σκοπό να παρακολουθήσουν ένα σίριαλ. Θα έκαναν την κίνησή τους, για να τον πείσουν να πει όχι!

Τέλος, όσον αφορά στον Καμαρά; Πολλά ακούστηκαν για τον μέσο από τη Γουινέα. Αλλά ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρη στάση. Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να κάνει καν συζήτηση, εάν η πρόταση που θα έφτανε δεν άγγιζε τα 20.000.000€. Ποσό που δύσκολα θα έρχονταν. Ουσιαστικά, όμως, ήταν μια κίνηση τακτικής για να παραμείνει ο Αφρικανός μέσος στο Λιμάνι.

Ορισμένοι μιλούσαν για ξεπούλημα παικτών. Μπήκαν στο… τρυπάκι και έπεσαν στην παγίδα. Διάβαζαν την προπαγάνδα από συγκεκριμένα Μέσα που όλοι ξέρουμε πώς λειτουργούν και σε τί αποσκοπούν! Στα social media γίνονταν χαμός. Το ερώτημα, όμως, παραμένει ένα. Εμπιστεύεστε όλοι εσείς τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη διοίκηση του Ολυμπιακού;

Αν ναι, είναι απορίας άξιο γιατί πιστέψατε όλο αυτό το «παραμυθάκι»; Γιατί δεν βλέπετε πώς έχουν τα πράγματα και «τσιμπάτε» σε αυτά που σας πασάρουν ορισμένοι που θέλουν να «χτυπούν» τον Ολυμπιακό! Καταλάβετε όλοι σας καλά πώς παίζεται το παιχνίδι! Μια τετράδα που ακόμα και οπαδοί του Θρύλου την είχαν ξεγράψει, παραμένει στο ρόστερ του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button