ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκερέρο:”Να κερδίσω και να γίνω Πρωταθλητής”

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την καλή εμφάνιση στο φιλικό των «ερυθρόλευκων», ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκερέρο στη NOVA:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ άνετα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα και ο κόσμος με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά. Για εμένα ήταν σαν μία προπόνηση ακόμη και προχωράμε στη δουλειά μας».

Τα δύο γκολ που πέτυχε: «Είναι σημαντικό που παίζουμε τα φιλικά παιχνίδια για να περάσουν οι προπονητές μας τις ιδέες τους. Εμείς δουλεύουμε γι’ αυτά που θέλει ο προπονητής. Σίγουρα είναι σημαντικό να σκοράρει ένας επιθετικός, αλλά όπως είπα και πριν για εμένα είναι ακόμη μία προπόνηση».

Τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Έρχομαι από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι το ισπανικό, αλλά εγώ θέλω να κερδίσω και να γίνω πρωταθλητής. Γι’ αυτό ήρθα σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που πάντα παίζει για το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό μ’ αρέσει αυτό το κίνητρο και γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό».

Το αν έχει μιλήσει με τον Σιόβα: «Ναι. Είναι ένας πολύ καλός φίλος. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη Λεγανές έλεγε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί αυτά πραγματικά που μου έλεγε ήταν πάρα πολύ ωραία. Μου έλεγε συνεχώς ότι έπρεπε να έρθω»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button