ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαθέσιμα τα νέα ημερολόγια της ΘΥΡΑΣ 7

Το 2021 φτάνει στο τέλος του, το 2022 «ξεπροβάλλει», με τη ΘΥΡΑ 7 να προβαίνει σε ενημέρωση σχετικά με τα ημερολόγια για το νέο έτος.

Διαθέσιμα τα νέα ημερολόγια της ΘΥΡΑΣ 7

Πιο συγκεκριμένα, η ΘΥΡΑ 7 έκανε μια ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους φίλους του Ολυμπιακού πως είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδέσμους τα ειδικά σχεδιασμένα ημερολόγια για τη νέα χρόνια. Όπως τονίζεται, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να αποκτήσει το νέο ημερολόγιο στην τιμή των 7 ευρώ. «Τα νέα ημερολόγια της ΘΥΡΑΣ 7 για το 2022! Διαθέσιμα σε όλους τους συνδέσμους! Τιμή 7€», αναφέρει η ανάρτηση της ΘΥΡΑΣ 7 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην πρώτη σελίδα ξεχωρίζει η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο του εορτασμού για το 46ο πρωτάθλημα του συλλόγου.

«ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ…. Ευχαριστούμε τα μέλη της ΘΥΡΑΣ 7 και τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στην χτεσινή ιστορική από κάθε άποψη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν από την Ακρόπολη της Αθήνας και κατέληξαν στον Πειραιά το ΚΑΣΤΡΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γεννήθηκε στον Πειραιά για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ σαν πολυαθλητικός σύλλογος ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη!», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ανάρτηση της ΘΥΡΑΣ 7 εκείνη την ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button