ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Zoύμε σε παράνοια….

Διαβάζουμε και ακούμε αλλά και ζούμε φοβερά πράγματα τις τις τελευταίες ημέρες ,ώρες -λεπτά -δευτερόλεπτα. Από τη μία πλευρά ακούσαμε -διαβάσαμε την τρομερή δήλωση Βασιλειάδη  ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει δίκαια το Πρωτάθλημα και με τις λιγότερες σκιές. Και τα είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης(Liberο) και από την άλλη ο υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ,Πέτρος Κόκκαλης έβαλλε και πάλι τα βέλη του εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.Γράφει ο Redistas.

Ο Βασιλειάδης, για ακόμα μία φορά,  θέλησε  να μας πείσει για το… …δίκαιο  της κατάκτησης του Πρωταθλήματιος απο τον ΠΑΟΚ. Ξεχνώντας πως πολλές φορές, στα δύσκολα ,η “εξυγίανση” έβαλε το χεράκι της  για να πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό το προβάδισμα και εν γένει τον τίτλο μετά απο 32 χρόνια. Και βέβαια εκμεταλλεύονται στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ εξαιρετικά το κομμάτι αυτό  για να μην ασχολούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί για την Μακεδονία με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο 300 οπαδών της ομάδας του Σαββίδη για την Μακεδονία.

Από την άλλη, ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ έκανε  την κίνηση -ματ με την επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη , ως  υποψήφιου ευρωβουλευτή . Γιατί πέρα απο όλα τα άλλα, ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη που όταν ήταν  Πρόεδρος στον Ολυμπιακό διαπλεκόμενο τον ανέβαζα και διαπλεκόμενο τον κατέβαζαν, όπου βρεθεί και όπου σταθεί πετάει απο εδώ και απο εκεί   βολές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με τελευταίο, το ότι ο Μαρινάκης  θέλει να γίνει …Μπερλουσκόνι. Κινήσεις και λεγόμενα για φτηνή κατανάλωση που σίγουρα δεν συνάδουν και δεν ταιριάζουν με το ότι προσέφερε η οικογένεια του στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button