ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν τα κατάφερε ο Χρήστου

Η παρουσία του Απόστολου Χρήστου στα 100 μέτρα ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, έληξε… άδοξα. Καθώς ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού δεν είχε την παρουσία που θα ήθελε. Μιας και έκανε τον 19ο χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Δεν τα κατάφερε ο Χρήστου.

Η παρουσία του Χρήστου

Εξάλλου, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις. Ειδικότερα πέρσι ήταν δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ στο Παγκόσμιο του 2022 τερμάτισε στην 5η θέση. Ωστόσο στη Φουκουόκα δεν είχε παρουσία ανάλογη με τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του. Μιας και ο Χρήστου ήταν στην διαδρομή 5, της 7ης και τελευταίας προκριματικής σειράς. Εξάλλου, ήταν δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, τον Ιταλό Τόμας Τσεκόν. Όμως, ο Χρήστου έκανε πολύ κακό δεύτερο 50άρι, με αποτέλεσμα να τερματίσει έβδομος με χρόνο 54.01.

Πιο συγκεκριμένα, πέρσι είχε κάνει στον ημιτελικό της Βουδαπέστης χρόνο 52.09! Επίσης, φέτος είχε κάνει χρόνο 52.92. Αλλά στον σημερινό προκριματικό ήταν σε κακή… ημέρα και τελικά σημείωσε τον 19ο χρόνο. Κατά συνέπεια, έχασε την ευκαιρία της πρόκρισης στον ημιτελικό, όπως και το κάτι παραπάνω. Για την ακρίβεια, τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Κινέζος Σου με 52.87. Επιπλέον, στη σειρά του Χρήστου πρώτευσε ο Ούγγρος Κος με 53.12. Ακόμη, ο 16ος που πέρασε στα ημιτελικά ήταν ο Αμερικανός Άρμστρονγκ με 53.94. Δεν τα κατάφερε ο Χρήστου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button