ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα «κλήρωση» για τον Ολυμπιακό

Λοιπόν, με δεδομένη τη διασύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στο Champions League και το Europa League, ο Ολυμπιακός ξέρει τί τον περιμένει. Όμως, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν και… επίσημα τον υποψήφιο αντίπαλό τους. Καθώς το μεσημέρι, στις 14:00, είναι η κλήρωση του τρίτου προκριματικού. Ειδικότερα, της διοργάνωσης στην οποία θα πάρει μέρος ο Θρύλος. Κατά συνέχεια, θα επιβεβαιωθεί το ζευγάρι που τον απασχολεί. Νέα «κλήρωση» για τον Ολυμπιακό.

Η «κλήρωση» του Ολυμπιακού

Κατά συνέπεια, με δεδομένο ότι μετέχει ο Παναθηναϊκός στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, αυτό καθόρισε και τον αντίπαλο του Θρύλου. Διότι τα υποψήφια ζευγάρια ήταν δύο. Αλλά η παρουσία των «πράσινων» σε ένα από αυτά, έφερε απευθείας στο δρόμο του Ολυμπιακού το άλλο. Ειδικότερα, η ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι της Γκενκ (Βέλγιο) με την Σερβέτ (Ελβετία), θα είναι η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο η κλήρωση έχει διαδικαστικό ρόλο!

Επιπρόσθετα, σήμερα θα καθοριστεί η σειρά των ματς. Δηλαδή οι έδρες της πρώτης και της δεύτερης αναμέτρησης. Ωστόσο και εδώ υπάρχει ένα θέμα. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που οι ημερομηνίες των ματς είναι 10 και 17 Αυγούστου. Βέβαια, η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στον Πειραιά, στις 16/8, κρίνει και τη σειρά των εδρών. Διότι το πρώτο ματς θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς μακριά από αυτό. Μιας και δεν είναι δυνατό να γίνουν δύο ματς, σε δύο ημέρες, στο ίδιο γήπεδο. Νέα «κλήρωση» για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button