ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χριστοδούλου ο εκλεκτός του Λιόλιου

Ο Πατρινός ρέφερι φέρεται επικρατέστερος, ώστε να αναλάβει την νέα ΚΕΔ.

Άλλαξε επιτέλους σελίδα το μπάσκετ με την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ υπό την Προεδρία του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος μάλιστα έχει την απόλυτη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου αφού 14 από τα 18 μέλη του, πρόσκεινται στην παράταξή του.
Με βάση νεότερες πληροφορίες μία από τις βασικότερες προτεραιοτητητες της νέας διοίκησης είναι να μπει ένα τέλος στο «γκρίζοπράσινο» παρασκήνιο που διαφεντεύει τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ στο πέρασμα των τελετυαίων δεκαετιών. Να υπάρξουν ριζικές και άμεσες τομές
Ο Χρίστος Χριστοδούλου είναι ο εκλεκτός για να τρέξει τα ζητήματα της νέας ΚΕΔ. Οι δύο άντρες κατάγονται από την Πάτρα και συνδέονται με φιλία πολλών ετών. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά έτσι κι αλλιώς αναφερόμαστε σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές.
Ο Χρίστος Χριστοδούλου είναι 55 ετών και παραμένει ενεργός διαιτητής στην Euroleague στην οποία ανήκει εδώ και 20 χρόνια .
Με τον τελευταίο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αλλα΄βεβαίως θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο να συμβεί κατόπιν ραντεβού με τον νέο Πρόεδρο. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί εντός των ημερών, ώστε να «τρέξουν» και οι απαραίτητες διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button