ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χωρίς καθαρό μυαλό και δυνάμεις στο τέλος»

Ήττα για τον Ολυμπιακό στο Κραγκούγιεβατς, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της φάσης των ομίλων του LEN Champions League. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα. Αυτούς εξήγησε ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας μετά το ματς. «Χωρίς καθαρό μυαλό και δυνάμεις στο τέλος».

Βλάχος: «Δεν έπρεπε να κάνουμε αυτή την ήττα»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας προπονητής τόνισε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με την Ραντνίτσκι: «Κάναμε μια ήττα, που δεν έπρεπε να την κάνουμε. Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι εδώ μέσα κέρδισαν ή θα επικρατήσουν, όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζεις. Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός».

«Χωρίς καθαρό μυαλό και δυνάμεις στο τέλος»

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε την εικόνα του ματς. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Κάναμε μια προσπάθεια και εκτός από το κακό ξεκίνημα, που δεχθήκαμε πέντε εύκολα γκολ, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις στο τέλος, για να περάσουμε μπροστά και να κυριαρχήσουμε».

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Όσον αφορά τη συνέχεια και τα έξι ματς που απομένουν στον όμιλο, ο Θοδωρής Βλάχος υπογράμμισε: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς με την Μπρέσια στην έδρα μας, οπότε συνεχίζουμε και θα δούμε στο τέλος το θέμα της πρόκρισης και το που μπορούμε να φτάσουμε». Όπως και να το κάνουμε, η κούραση έπαιξε το ρόλο της. Το ταξίδι για το Κραγκούγιεβατς έμοιαζε με «Οδύσσεια» με όσα συνέβησαν. Και βγήκαν στο ματς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button