ΠΟΛΟ

Φουντούλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Κακή αρχή, κούραση κι έλλειψη καθαρού μυαλού στο φινάλε. Αυτά στοίχησαν στον Ολυμπιακό, στο ματς με τη Ραντνίτσκι στο Κραγκούγιεβατς. Αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά την ήττα στη Σερβία. Κι αυτό υπογράμμισε ο διεθνής περιφερειακός μετά το τέλος της αναμέτρησης. Φουντούλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα».

«Δεν θα χρησιμοποιήσουμε την ταλαιπωρία ως δικαιολογία»

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό LEN Champions League έκανε δηλώσεις μετά το ματς με την Ραντνίτσκι. Αρχικά, ο διεθνής παίκτης ανέφερε: «Οι συνθήκες που παίξαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερες, μας επηρέασε το γεγονός ότι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ. Από την άλλη, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Παρά τα προβλήματα, την ταλαιπωρία, την κούραση, αν και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με δικά μας λάθη χάσαμε το ματς, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Φουντούλης: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Τίποτα, όμως, δεν τελειώνει από την 8η αγωνιστική. Ο όμιλος έχει άλλα έξι ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Φουντούλης το γνωρίζει πολύ καλά. Συνεχίζοντας, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Είμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο όμιλος μας ξέραμε ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχουμε τώρα το πιο σημαντικό ματς με την Μπρέσια στην έδρα μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να αφήσουμε τη σημερινή εμφάνιση πίσω».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button