ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Νικήσαμε χωρίς φθορά…»

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα… Αλλά όταν πετυχαίνεις το στόχο σου, με συνδυασμό την καλή εμφάνιση, τότε στον αθλητισμό το πρόσημο είναι θετικό. Κατά συνέπεια, ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικά τη δουλειά του, στο ματς με το Μαρούσι. Άνετη νίκη, ωραία μπάσκετ, θέαμα και κυρίως… χωρίς νέα προβλήματα. Διότι αυτό είναι που μετρά πρωτίστως, αυτή την περίοδο. Εξάλλου, ο Έλληνας κόουτς σε αυτό στάθηκε. Μπαρτζώκας: «Νικήσαμε χωρίς φθορά…»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά: «Ήταν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παιδάκια, οικογένειες. Καθώς είχαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, να κερδίσουμε και να μην έχουμε φθορά όσον αφορά τους βαθμούς. Αλλά και το χρόνο συμμετοχής και την ενέργεια. Επίσης, έπρεπε να διαφυλάξουμε τους παίκτες. Υπό την έννοια ότι προερχόμασταν από δύο αγώνες και ένα ταξίδι, με ένα όχι τόσο ανοικτό ροτέισον. Όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Διότι αξιοποιήσαμε αυτά που έπρεπε για να κερδίσουμε. Ακόμα σκοράραμε πολλούς πόντους και γενικά μοιράσαμε τον χρόνο.

Κατόπιν, υπογράμμισε: «Εύχομαι καλή τύχη στο Μαρούσι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση για την τιμή που έκαναν τόσο στον Ανδρέα Γκατζούλη όσο και σε εμένα. Καθώς περάσαμε πολλά χρόνια και οι δύο εδώ. Βέβαια, ο Αντρέας περισσότερα χρόνια από εμένα προπονητικά. Όμως, ήμουν και πολλά χρόνια ως παίκτης. Παρότι δεν ήμουν στο συγκεκριμένο περιβάλλον ως παίκτης, πάντα η φανέλα μετράει. Ερχόμενος εδώ πάντα νιώθω λίγο ιδιαίτερα. Εύχομαι στο Μαρούσι τα καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button