ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοί αμφισβητούν την κυριαρχία του Ολυμπιακού; Ας γελάσουμε!

Αν αυτός ο ΠΑΟΚ θεωρεί πώς μπορεί να κοντράρει τον Θρύλο, τότε το μόνο που μας προκαλούν είναι ευθυμία.

Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Ιβάν ήταν η «ταφόπλακα» στη φετινή χρονιά, όσον αφορά στη διεκδίκηση των στόχων. Με τον Πορτογάλο τεχνικό ο ΠΑΟΚ, κουτσά-στραβά, κάτι έκανε. Το πάλευε. Με τον εκκολαπτόμενο τεχνικό-ατακαδόρο των πάγκων Γκαρσία, το μόνο που έχει αλλάξει είναι πώς προκαλεί περισσότερο γέλιο η πορεία των «ασπρόμαυρων».

Αλλά και οι δηλώσεις που κάνει ο Ουρουγουανός Πάμπλο. Όπως αυτή μετά το ματς στο Περιστέρι. Πού ναι μεν ανέφερε πώς πιστεύει την ομάδα του, αλλά τόνισε πώς εάν δεν έρθουν τα κατάλληλα αποτελέσματα θα φύγει μόνος του. Θα πάρει το… καπελάκι του και θα αποχωρήσει.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο φετινός ΠΑΟΚ ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού, στη «μάχη» για τον τίτλο, μόνο στα λόγια. Εκεί και μόνο εκεί. Στην πραγματικότητα η ομάδα του Ιβάν και του Γκαρσία σε κανένα σημείο δεν μπήκε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Όλη την ώρα ήταν γεμάτη μεγάλες κουβέντες.

Στην πραγματικότητα ποτέ. Το θέμα είναι να το πάρουν χαμπάρι στη Θεσσαλονίκη. Να καταλάβουν την πραγματικότητα, τα… μέτρα τους. Ως εκεί είναι, δεν είναι για κάτι παραπάνω. Ας το αντιληφθούν επιτέλους. Ας καταλάβουν ποια είναι η θέση τους. Ας προσγειωθούν γιατί με την «εξυγίανση» των τελευταίων χρόνων, τον είχαν πάρει ψηλά τον… αμανέ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button