ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

Τα παιδιά της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους ένα πολύ μεγάλο ματς, αύριο το μεσημέρι. Μιας και στις 15:00 θα αντιμετωπίσουν τη Λανς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «16» του UEFA Youth League. Κατά συνέπεια, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για να κάνουν μια ακόμα μεγαλειώδη πρόκριση. Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού τόνισε: «Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία μας, ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια. Δηλαδή τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε. Όμως έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα, όπως η Λανς. Ειδικότερα μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης. Όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις, αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που “μεγαλώνουν” και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό ατομικά και ομαδικά τους παίκτες μας».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Αξίζει να σημειωθεί πώς είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας. Επομένως, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε. Αλλά και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα. Πράγματι, το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Καραϊσκάκης, μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Για να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Έτσι θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο θεσμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button