ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό θα πει… Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν να αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17, δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι τιμωρημένοι.

Ίσως ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί την ποιοτική διαφορά και την ευρωπαϊκή νοοτροπία που διέπει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων ομάδων στη χώρα. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει πώς θα ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, ανεξάρτητα εάν όλοι οι άλλοι έχουν επενδύσει στην προπαγάνδα και τα εκτός γηπέδου θέματα.

Την 1η Ιουλίου θα διεξαχθεί στη Λαμία ο τελικός του πρωταθλήματος Κ17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία διάσκεψη της Λίγκας, την Παρασκευή, η πλευρά του ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση έκανε αίτημα να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος Εφήβων ούτως ώστε δύο παιδιά του ΠΑΟΚ που είναι τιμωρημένοι, να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Η πλευρά του Ολυμπιακού δια του, αντιπροέδρου και εκπροσώπου στη Super Legue, Τάκη Αγραφιώτη απάντησε άμεσα θετικά. Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτησή του. «Πρόκειται για παιδιά. Δεχόμαστε να αλλάξει η προκήρυξη. Έτσι θα μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά». Με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε τελικά να διεξαχθεί η ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης!

Εάν, όμως, ήταν αντίστροφα τα δεδομένα, δηλαδή είχε ο Ολυμπιακός δύο παίκτες τιμωρημένους και έθετε το εν λόγω αίτημα, θα απαντούσε θετικά η πλευρά του ΠΑΟΚ; Το ερώτημα είναι ρητορικό. Είπαμε, όμως, πώς ο Θρύλος έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία και προσέγγιση. Κι αυτό αποτελεί τον καλύτερο «σύμβουλο» για να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα μπροστά!

Το βασικό, όμως, πάνω από όλα είναι να αντιληφθεί κανείς πώς στο Ρέντη και στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία η δουλειά που γίνεται δεν αφορά μονάχα τα αμιγώς ποδοσφαιρικά ζητήματα. Είναι και ζήτημα παιδείας και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά το κομμάτι των Ακαδημιών, όπου όλα τα στελέχη του συλλόγου το έχουν αγκαλιάσει ώστε να γαλουχήσουν τα παιδιά με τις απαραίτητες αξίες και στάσεις ζωής για το μέλλον.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close