ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικά η ομοσπονδία ενημέρωσε για τα ρόστερ του τελικού!

Το έκανε 48 ώρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης...

Η ανακοίνωση-απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ομοσπονδίας για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τελικά τα κατάφεραν. Έστω και στο παρά… πέντε. Η ΕΠΟ ενημέρωσε πώς οι δύο φιναλίστ θα αγωνιστούν στο ματς του Σαββάτου με τα ρόστερ της περασμένης σεζόν. Βλέπετε στην ομοσπονδία ήταν απαραίτητο και αναγκαίο να γίνει αυτό, για να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:
1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.
2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και
3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,
εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:
– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,
– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close