Αστυνομία για τον Γιαννακόπουλο στην Roig Arena!

Χαμός στο φινάλε του ματς στη Βαλένθια, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μιας και ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», όπως καταγγέλουν οι Ισπανοί, έφτασε ως το τραπέζι της γραμματείας για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές του Game 2. Το αποτέλεσμα ήταν το… τρίτο ημίχρονο να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αστυνομία για τον Γιαννακόπουλο στην Roig Arena!
Η ισπανική Αστυνομία για τον Γιαννακόπουλο!
Εξάλλου ακόμα και ο Αταμάν στις δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2, τόνισε πώς «…μπροστά στα αποδυτήριά μας υπάρχουν 10 αστυνομικοί που θέλουν να συλλάβουν άτομα από το σταφ και τον πρόεδρό μας, τον Γιαννακόπουλο». Από την άλλη, ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έχει μπει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΑ και έχει δηλώσει: «Ήθελαν να με συλλάβουν, αλλά δεν με νοιάζει». Πάντως, υπάρχουν βίντεο με τον Γιαννακόπουλο έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του, σε διαβουλεύσεις και με το διαβατήριο στα χέρια. Αστυνομία για τον Γιαννακόπουλο στην Roig Arena!
View this post on Instagram
Βέβαια από την πλευρά των Ισπανών, η προσέγγιση είναι διαφορετική για την υπόθεση. Εξάλλου όπως καταγγέλλουν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στη γραμματεία πριν το τέλος της παράτασης για να κάνει παράπονα στους διαιτητές. Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της Βαλένθια. Ακόμα, οι Ισπανοί κατήγγειλαν πώς παίκτες του ΠΑΟ έκαναν χειρονομίες προς την κερκίδα, μετά το νικητήριο καλάθι του Χέις-Ντέιβις.
- Η ισπανική Αστυνομία τιμώρησε με πρόστιμο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μέλη της αποστολής του ΠΑΟ που δεν συνεργάστηκαν με τις Αρχές.




