ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμο το ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς της Volley League

Από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ οι εργασίες για την διαμόρφωση του γηπέδου βόλεϊ όπου θα γίνουν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.
Οι έμπειροι συνεργάτες της ΕΟΠΕ που έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια της ΕΣΑΠ για να διαμορφωθεί ο αγωνιστικός χώρος όχι μόνο για τις ανάγκες του τεράστιου σταδίου αλλά και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα συνεχίσουν τις εργασίες τους όλη την ημέρα ώστε το πρωί της Δευτέρας να δοθεί προς χρήση στις ομάδες για τις πρώτες προπονήσεις.Με επικεφαλής τον Θανάση Γρυπάρη ο Ρήγας Ρηγόπουλος και ο Γιώργος Αθανασόπουλος τοποθετούν το ειδικό δάπεδο, τους στηλοβάτες αλλά και τις ειδικές βάσεις που απαιτούνται για την σταθεροποίηση της κατασκευής.

«Είμαστε συγκινημένοι που μετά από 11 χρόνια τοποθετούμε και πάλι στο ΟΑΚΑ το ταραφλέξ του βόλεϊ. Το 2009 είχαμε ανοίξει και τις τρύπες για τους στηλοβάτες Θέλουμε να ευχαριήσουμε τους εργαζομένους στο ΟΑΚΑ για τις διευκολύνσεις. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Και οι τρεις μας είμαστε εδώ από τα χαράματα και θα είμαστε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες προκειμένου να γίνει κάτι καλό για το βόλεϊ. Όσο αναπνέουμε θα υπηρετούμε το βόλεϊ και θα είμαστε μέσα στα γήπεδα για να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι τις υποδομής ενός γηπέδου που είναι δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση», είπε στο volleyleague.gr ο Θανάσης Γρυπάρης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button