ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρχίζουν οι τελικοί στην Α1 Ανδρών

Αφετηρία στη σειρά των αναμετρήσεων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα. Καθώς το απόγευμα της Πέμπτης είναι το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης. Ειδικότερα στις 19:30 στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Αρχίζουν οι τελικοί στην Α1 Ανδρών.

Πρεμιέρα στους τελικούς της Α1 Ανδρών!

Λοιπόν, οι δύο ομάδες μπαίνουν στη «μάχη» για τον τίτλο. Ειδικότερα από το κολυμβητήριο του Πειραιά. Επιπλέον για το Θρύλο μετά την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟ. Διότι για άλλη μια σεζόν ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Άρα τα μονά ματς στη σειρά των τελικών της Α1  Ανδρών θα γίνουν στο Παπαστράτειο. Αντίθετα, τα ζυγά στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Όμως ο Θρύλος δεν θέλει να «τραβήξει» πολύ η σειρά. Γιατί στόχος είναι να «βουλιάξει» με 3-0 τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ώστε να «καθαρίσει» με άνεση το πρωτάθλημα. Αλλά παράλληλα να έχει χρόνο να προετοιμαστεί, όσο το δυνατόν καλύτερα, για το Final-4 του Champions League. Αφετηρία λοιπόν από την έδρα του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης (23/5, 19:30, OSFP TV). Αρχίζουν οι τελικοί στην Α1 Ανδρών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δερβίση για τον πρώτο τελικό

«Το πρώτο παιχνίδι στη σειρά των τελικών. Είναι η ώρα που περιμέναμε όλο το χρόνο, οι τελικοί. Έχει έρθει αυτή η στιγμή, ανυπομονούμε. Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη στην έδρα μας, ένα παιχνίδι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας, που είναι το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button