ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πινακάς τετραετίας στον Θρύλο!

Πινακάς τετραετίας στον Θρύλο! Την παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού στους Πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οριστικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται πλέον ο Δημήτρης Πινακάς! Πινακάς τετραετίας στον Θρύλο! Ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πώλησή του στους «ερυθρόλευκους», βάζοντας στα ταμεία της το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Από χθες το βράδυ είχαμε αναφέρει στο redaroume πώς το θέμα θα τελειώσει άμεσα. Με τον Δημήτρη Πινακά να υπογράφει για 4 χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας. Όπως έκαναν γνωστό σήμερα οι «βυσσινί»: «H ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό. Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό».

Το «ευχαριστώ» από την πλευρά της θεσσαλικής ομάδας

Με την ανακοίνωση να αναφέρει στη συνέχεια: «Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button