ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Πινακά

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Πινακά. Η μεταγραφή που είχε «παγώσει» λόγω της πλευράς του παίκτη, ξεμπλόκαρε και θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Στις 27 Ιουλίου κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει –η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της είχε κάνει γνωστή μερικές ημέρες νωρίτερα τη συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη- με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε πώς «χάλασε» η μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού από τους «βυσσινί» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αλλά αυτό αλλάζει και πάλι. Διότι πλέον, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Πινακά.

Στα «ερυθρόλευκα» ο Πινακάς

Αναφέραμε και παραπάνω πώς αυτή η μεταγραφή πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά όλα δείχνουν πώς θα τελειώσει θετικά για τους «ερυθρόλευκους». Με τον Δημήτρη Πινακά να αφήνει την ΑΕΛ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 19χρονος επιθετικός αρχικά θα αποτελέσει μέλος της ομάδας Β’ του Ολυμπιακού που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αλλά μέσα από εκεί θα έχει τη δυνατότητα να δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς, αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα και να πάρει τις ευκαιρίες του.

Τα «εμπόδια» ξεπεράστηκαν

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και πολύ καιρό είχαν κάνει τις σχετικές επαφές με την ομάδα της ΑΕΛ για την απόκτηση του Πινακά. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, είχαν δώσει τα χέρια για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικό είναι πώς όλα συνηγορούσαν στο γεγονός ότι ο Πινακάς θα φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 27 Ιουλίου, όμως, η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ανέφερε πώς χάλασε η μεταγραφή. Χρεώνοντας την εμπλοκή στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή που ξαφνικά αξίωσε πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που θα λάμβανε.

Άλλαξαν τα δεδομένα

«Πάγωσε» τότε το θέμα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε κλείσει την υπόθεση. Έτσι, το τελευταίο διάστημα έγιναν οι κατάλληλες επαφές και κινήσεις, κάμφθηκαν οι όποιες ενστάσεις υπήρχαν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τελικά θα γίνει μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας. Με τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει συμβόλαιο για 4 χρόνια. Αρχικά για την ομάδα Β’ του συλλόγου, αλλά βρισκόμενος στο Ρέντη θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button