ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτισαν το Καρπενήσι με δύο νίκες

Αξίζει να σημειωθεί πώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για τις ομάδες Κ19 και Κ17 του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε. Καθώς αύριο Δευτέρα οι δύο ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής, με προορισμό το Ρέντη. Μιας και η δουλειά στην ορεινή Ευρυτανία ολοκληρώθηκε. Αποχαιρέτισαν το Καρπενήσι με δύο νίκες.

Νικηφόρο φινάλε στο Καρπενήσι

Ωστόσο λίγο πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά, οι δύο ομάδας από τα τμήματα υποδομής του Θρύλου έδωσαν φιλικά. Έτσι αμφότερες αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Παναιτωλικού. Για να σημειώνουν νίκες και οι δύο. Δηλαδή τόσο οι Νέοι όσο και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού. Αποχαιρέτισαν το Καρπενήσι με δύο νίκες.

Συναρπαστική νίκη των Νέων

Πράγματι, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε τελικά με ανατροπή. Καθώς στα πρώτα 43 λεπτά βρέθηκε πίσω με 2-0. Διότι ο Παναιτωλικός Κ19 σκόραρε στο 28′ και το 43′. Αλλά ο Ολυμπιακός μείωσε στο 45′ με τον Τουφάκη, για το 1-2 του ημιχρόνου. Όμως, στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν πιο δυνατοί. Μετά, βέβαια, από τις αλλαγές του Γάλλου τεχνικού Ρομέν Πιτό. Επομένως το 2-2 ήρθε στο 50′ με το πέναλτι του Λιατσικούρα. Ακόμα, στο 60′ ο Θρύλος πήρε το προβάδισμα με τον Πνευμονίδη. Ωστόσο οι Νέοι του Παναιτωλικού έκαναν το 3-3 στο 74′. Εντούτοις η τελευταία… κουβέντα ανήκε στον Ολυμπιακό. Καθώς ο Σούφκα, στο 90′, διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για τους «ερυθρόλευκους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Ρομέν Πιτό): Κουράκλης, Δάμα, Παναγάκος, Φίλης, Πλειώνης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Πλις, Λώλης, Πνευμονίδης, Αλαφάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Λίγδας, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φράγκος, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Σούφκα, Τζάμαλης, Γιωτόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ19: Παπαζώης, Νταλιάνης, Καψής, Λουλούδης, Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς, Μαύρος, Κυριαζής, Γιωτόπουλος, Εσκετζής, Παναγιωτάκης, ενώ έπαιξαν και οι Ιωακειμίδης, Τσόρης, Δρακόπουλος, Καρανταλής, Παυλίδης, Πειστικός, Καλατσάνας, Τσιριμώκος.

Οι Έφηβοι είπαν… αντίο με νίκη

Επιπρόσθετα, νίκη σημείωσε και η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Παναιτωλικού. Αντίθετα με τους Νέους, οι Έφηβοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Για να αποκτήσουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαηλίδης στο 9′ και στο 22′ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στον Θρύλο. Παρότι ο Παναιτωλικός Κ17 βρήκε γκολ στο 60′ και μείωσε σε 2-1, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Αποχαιρέτισαν το Καρπενήσι με δύο νίκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Νικολαΐδης, Μπάνος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Σιώζιος, Καππάτος, Μωϋσιάδης, Λάνα, Κάπελας, Γεωργούλας, Μιχαηλίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζιραλίδης, Αντωνίου, Μουγγός, Αρσενικός, Κότσαλος, Μάρας, Θανάσιος, Παπαγεωργίου, Φερμπέι, Κολοκοτρώνης, Βενέτης, Τρικιλιώτης, Ξανθόπουλος, Μπάντης, Στεφανίδης, Σασσάνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button