Αναβλήθηκε το Άρης – Ολυμπιακός

Αναβάλλεται ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στο «Αλεξάνδρειο». Αναβλήθηκε το Άρης – Ολυμπιακός.
Αναβλήθηκε το Άρης – Ολυμπιακός
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι μετά από αίτημά της προς τον ΕΣΑΚΕ, αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα 20/12 (17:15).
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω διασποράς του Covid-19 στην ομάδα μας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων. Η ομάδα υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (18/12) σε νέα τεστ PCR. Σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση και ο χρονικός ορίζοντας της επιστροφής στο παρκέ θα προσδιοριστεί από τα αποτελέσματα των τεστ. Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΡΗ οι οποίοι ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ότι το εισιτήριό τους θα ισχύει τη μέρα που θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας», τονίζει η ΚΑΕ Άρης.