ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναστάτωση στο κολυμβητήριο του Αλίμου [pics]

Απίστευτο μεν, αληθινό δε… Το πρωί της Κυριακής, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, διεξήχθησαν οι ημιτελικοί στο πρωτάθλημα Νέων-Γυναικών. Αλλά κάποιοι άλλοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να βγουν… κερδισμένοι. Ωστόσο τους βγήκε… ξινό γιατί πιάστηκαν τελικά στη… φάκα! Αναστάτωση στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Αστυνομία στο κολυμβητήριο του Αλίμου

Το πρώτο ματς της ημέρας ήταν ανάμεσα στον Άλιμο ΝΑΣ και τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Πιο συγκεκριμένα τελείωσε λίγο μετά τις 10:00. Επίσης, στις 10:15 ακολούθησε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό. Όμως, στο μεσοδιάστημα των δύο ματς, ένας «περίεργος» θέλησε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να «αδειάσει» τους σάκους των κοριτσιών. Επειδή, όμως, όπως λέει και η παροιμία «ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη», δεν ήταν… τυχερός! Πιάστηκε στη… φάκα! Λογικό και αναμενόμενο γιατί οι «ποντικοί» δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα στο νερό!

Καθώς έγινε αντιληπτός από έναν άνθρωπο του Εθνικού. Με τη συνδρομή και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ακινητοποιήθηκε και κλήθηκε η αστυνομία. Έτσι, μετά από λίγο οι αστυνομικές δυνάμεις τον συνέλαβαν, χωρίς να έχει προλάβει να κάνει τα… δικά τους. Δηλαδή να «ξαφρίσει» τους σάκους των αθλητριών. Τον έβαλαν στο περιπολικό και από εκείνο το σημείο ακολουθήθηκαν οι σχετικές και προβλεπόμενες διαδικασίες. Αναστάτωση στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button