ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Ολυμπιακός 4Χ4 και τώρα κούπα [vid]

Στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων-Γυναικών για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός. Μιας και τα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη επικράτησαν 15-7 στον δεύτερο ημιτελικό. Έτσι το απόγευμα (18:30) θα αντιμετωπίσουν τον Άλιμο ΝΑΣ στον τελικό. Ολυμπιακός 4Χ4 και τώρα κούπα.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

Μετά τις τρεις νίκες που έκαναν οι «ερυθρόλευκες» στον όμιλο, σειρά έχει τώρα η τελική φάση. Αλλά τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν συνάντησαν πρόβλημα στον ημιτελικό με τον Εθνικό. Επικράτησαν 15-7 και είναι στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκαν 5-1 του Εθνικού που αντέδρασε και μείωσε σε 6-4. Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 8-4. Στη συνέχεια, ξανά ο Εθνικός μείωσε σε 8-6, αλλά οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν 10-6. Επιπλέον, η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο (+6, 13-7) και στο φινάλε το ματς έληξε 15-7. Ολυμπιακός 4Χ4 και τώρα κούπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στέργιος Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Σάντα, Τορνάρου, Σιούτη, Τριχά, Αμ. Χριστοδούλου, Κ. Χριστοδούλου, Τζωρτζακάκη, Δρακωτού, Παπαδοπούλου, Κωτσάκη, Ελ. Οικονόμου, Μ Οικονόμου, Κουκουφίκη, Μαργαρίτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button