ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανέωσε και η Αρέτα Κονόμη!

Την επέκταση της συνεργασίας του με την διεθνή λίμπερο για τα τρία επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

 

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά στην ομάδα βόλεί γυναικών  του Ολυμπιακού η υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης πειρόδου.

Μετά τη Στέλλα Χριστοδούλου και την Κατερίνα Γιώτα, το απόγευμα της Δευτέρας ήταν η σειρά της Αρέτας Κονόμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τις νταμπλούχες Ελλάδας για τα τρία επόμενα ρόνια.

Αναλυτικά:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Aρέτα Κονόμη. Η λίμπερο του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν την δεύτερη οικογένεια μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά. Από κει και πέρα θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button