ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φουλ» δράση για τις Ακαδημίες

 

Έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και για τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

 

«Γεμάτο» από αθλητική δραστηριότητα ήταν για τις υποδομές του Ολυμπαικού το σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Αναλυτικά οι αγώνες:

Κ-16: Ολυμπιακός-Άτλας Αθηνών 6-1

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-16 του Ολυμπιακού κέρδισε με 6-1 την ομάδα του Άτλα Αθηνών. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Καλλιμούκος, Κόνιαρης (2), Κουτσιανούλης, Ράμα, Βοϊδονικόλας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σφύρλας, Καλλιμούκος, Μποσκουϊδης, Κόνιαρης, Ζιμπίδης, Ράμα, Γλυνός, Μούγιος, Κουτσιανούλης, Κουλουριώτης, Γεωργαντής/ Δεγαϊτας, Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Κερίμ, Βοϊδονικόλας.

 

Κ-15: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-1

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ριζούπολη η μικτή ομάδα της Κ-15 και Κ-14 της Ακαδημίας μας με προπονητή τον Γιώργο Παπακωστούλη κέρδισε με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Καρακώστας στο 71′.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης (Πολύδωρος), Τιμολέων, Πανιάς, Καρακώστας, Μαρίνης, Αντωνόπουλος, Αμανατίδης, Κουϊμελής, Ντότης, Γιανναράκος, Δούμας Α.

 

Κ-14: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Σπυριδάκης (3), Φεϊζούλα (2).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σταρένιος, Τσιουρής, Γιγίνης, Δούμας, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Τάμπος, Σπυριδάκης, Λιτάσος, Σταμούλης, Σταμέλλος/ Φεϊζούλα, Ντόη, Πετάνι, Λάγγας, Κίτσος, Ζέζας.

 

Κ-12: Παννεαπολικός-Ολυμπιακός 1-12

Σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη στη Νίκαια η Κ-12 του Ολυμπιακού κέρδισε με 12-1 τον Παννεαπολικό. Τα γκολ της ομάδας του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Φαλέκας (3), Μουζακίτης (2), Κανάκης (2), Παρασκευάς, Μπατσιάκος, Μπασμπανάς, Τουλγέρογλου, Βασιλάκος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Συρίγος, Βασιλάκος, Τόλι, Παρασκευάς, Φικάι, Μακρυνώρης, Γεωργούλιας, Κανάκης, Μπασμπανάς, Μπατσιάκος, Φαλέκας/ Λεγάκης, Μελαδάκης, Μουζακίτης, Ρουμελιώτης, Κοκμοτός, Τουλγέρογλου, Δρόσος.

 

Κ-11: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-0

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-9 του Ολυμπιακού κέρδισε με 9-0 τον Σκορπιό Φυλής. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μυστακίδης (2), Μπάμπουλης (2), Κουτρέτσης (2), Κοπανίδης, Μανιός. Η αντίπαλη ομάδα πέτυχε και αυτογκόλ.

 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιοβανίδης, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάδρας, Κουτρέτσης, Μουζακίτης, Μυστακίδης/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Χατζόγλου, Κουτσόπουλος, Δρίκος, Σκιαδάς, Μπάμπουλης.

 

Κ-9: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-6

 

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολή Καραϊσκάκη η Κ-9 του Ολυμπιακού κέρδισε με 9-6 τον Σκορπιό Φυλής. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Σουχλάκης (4), Διαμαντάκος (2), Κούρτης (2), Καρυτινός.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι:  Σπυρόπουλος, Αυγουστίδης, Σουχλάκης, Πατρώνης, Μιχαηλίδης, Κούρτης, Γούσιος, Δουλεβέρας, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Καρυτινός, Μουγγός, Μουστάκης, Βρυώνης, Διαμαντάκος, Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

 

Κ-8: Ολυμπιακός-Εθνικός Πειραιά 2-4

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-8 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-4 από τον Εθνικό Πειραιά. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Μυλωνάς, Ζώγας.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Ταβουλάρης, Ντραγκότι, Ζώγας, Μαγλόγιαννης, Μαρούλης, Μυλωνάς, Πλης, Σαμουργασίδης, Σεϊντόλι, Συριβλής. Τσαλαπατανάκης, Τσολακάκης.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close