ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ακόμα πιο μακριά ο Σεμέδο»

Οι Πορτογάλοι δείχνουν να το έχουν πάρει απόφαση…

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Record και η αναφορά στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, στον Τύπο της Πορτογαλίας, το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο έπαιζε αρκετά. Το σενάριο της μεταγραφής του στην Μπενφίκα ήταν από τα βασικά θέματα στο ρεπορτάζ των «αετών». Με τον Ζόρζε Ζέσους να θεωρεί τον 26χρονο στόπερ του Θρύλου ως ιδανική περίπτωση. Το γεγονός, δε, πώς έκανε και ο ίδιος συχνές αναφορές στον Σεμέδο ήταν κάτι που «μιλούσε» από μόνο του.

Όμως, το ζήτημα είναι πώς ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρη στάση. Καμιά πρόθεση να παραχωρήσει τον παίκτη. Απέρριψε τις προτάσεις των Πορτογάλων, ανεβάζοντας τις απαιτήσεις τους. Σε βαθμό που ήταν φανερό ότι απλά δεν ήθελε να κλείσει… κατάμουτρα την πόρτα στους ανθρώπους της Μπενφίκα. Το έκανε με ευγενικό τρόπο!

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που οι Πορτογάλοι αντιλήφθηκαν πώς θέμα Σεμέδο δεν «παίζει»! Το δείχνει και το πρωτοσέλιδο της Record. Συμβιβασμός στα δεδομένα.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει: «Ακόμα πιο μακριά ο Σεμέδο». Στο δε δημοσίευμα τονίζεται μεταξύ άλλων: «Η Μπενφίκα πιέζεται από το χρόνο για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά η πίστη στη διοίκηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αρχίζει να σβήνει. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει πρόθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Πορτογάλο αμυντικό και στις τάξεις των αετών δεν υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρχει συμφωνία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button