ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Όχι κάγκελα στους οπαδούς-φιλάθλους

Η πανδημία που μαστίζει αυτή την εποχή τον κόσμο έχει αλλάξει τη ζωή και τις συνήθειές μας. Μία από αυτές τις συνήθειες για μια μερίδα ανθρώπων είναι να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και να της δίνουν ενέργεια με την αγάπη τους και την φωνή τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτή την ομάδα ανθρώπων είναι και ο κύριος Νίκος, γνωστός φίλος και οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες παρακολούθησε τις κατακτήσεις των κυπέλλων υδατοσφαίρισης από ένα άνοιγμα για εξαερισμό του κολυμβητήριου πίσω από κάτι κάγκελα, όρθιος για περισσότερο από τρεις ώρες. Στην ησυχία του κολυμβητηρίου ακούστηκε πάρα πολλές φορές η φωνή του έστω κι αν ήταν μακριά.

Φυσικά αυτή η εικόνα δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν και είναι ένα τρανό παράδειγμα για τους ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να βρεθούν αυτή τη στιγμή κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός του Ολυμπιακού Άλκηστη Αβραμίδου πήρε την κούπα και πήγε στα κάγκελα όπου βρισκόταν ο κος Νίκος για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ως επίλογο αυτού του άρθρου το μόνο που ευχόμαστε είναι υγεία σε όλους και άμεση επιστροφή όλων των οπαδών και των φιλάθλων στις αγαπημένες θέσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button