ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αίσθηση με Όλμπρεχτ και Μπελ, μένει η Σάλας

Στην απόκτηση της 31χρονης Βελγίδας κεντρικής και της 29χρονης Αμερικανίδας διαγώνιου προχωρά ο Ολυμπιακός τη στιγμή όπου η Βίλμα Σάλας ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι.

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που παρατηρείται στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να χτίσουν τις γερές βάσεις, που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν την άμεση επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τις προοπτικές για μία ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη της δυναμικής τους.
Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται να προχωρούν σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες . Ο λόγος για τις Φρέγια Όλμπρεχτ και Καθ Μπελ, που είναι προ των πυλών της μεταγραφής τους στη ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η πρώτη αφορά την 31χρονη Φρέγια Όλμπρεχτ με το εντυπωσιακό σωματότυπο φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός την κεντρικό που έψαχνε για να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τις Γιώτα και Εμμανουηλίδου. Οι Πειραιώτες φέρνουν την Βελγίδα ύψους 1,86 στου Ρέντη, που έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με θητεία σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως σε Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Τουρκία, Πολωνία, αρκετές ατομικές διακρίσεις, πρωταθλήματα, κύπελλα αλλά και Champions League!

Αξιοσημείωτα, όμως και τα προσόντα της Καθ Μπελ! Με πλούσια εμπειρία σε Κορέα, Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Κίνα, Φιλιππίνες και Πουέρτο Ρίκο, η Αμερικανίδα Καθ Μπελ είναι διαγώνια που έψαχναν και βρήκαν οι «ερυθρόλευκες» με στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Στα 29 της χρόνια και με ύψος 1,90, ξεχωρίζει για τα δυνατά της χτυπήματα και ουσιαστικά είναι μια κίνηση που ανεβάζει τον πήχη.

«Έριξε» πόρτα στην ΑΕΚ και έμεινε Λιμάνι η Σάλας

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις, επέλεξε να κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν την Βίλμα Σάλας. Η Κουβανή ακραία φέρεται να είχε και πρόταση από την ΑΕΚ με περισσότερα χρήματα, ωστόσο επέλεξε να μείνει στον Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button