ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tι να πουν και οι Μάντζουκιτς-Τσαν;

Συζητήσεις επι συζητήσεων. Αναλύσεις απο ειδικούς και “ειδικούς” της πλάκας. Σχόλια. Και όλα αυτά γιατί έμειναν εκτός ευρωπαικής λίστας ο Σουντανί, ο Μπρούνο και ο Κούτρης . Παράλληλα, κάτι τύποι στο Facebook που πρέπει να είνι μέγιστοι παντοφλάκηδες-καληνυχτάκιδες  γκρινιάζουν γιατί ο Μαρινάκης δεν έφερε 8άρι..Σχολιάζει ο Redistas

Yπάρχουν περιπτώσεις και άνθρωποι σε αυτή τη ρουφιάνα τη ζωή που σε αναγκάζουν να πίνεις τα ηρεμιστικά  τρία -τρία . Γιατι τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά είναι στη μόδα τον τελευταίο καιρό.

Αν μπει κάποιος στο Facebook η στο Twitter  θα λαλήσει. Οσο για τους ειδικους που  τα έλεγαν και τα έγραφαν ,εντάξει.  Εδώ μιλάμε για τον επόμενο Πατέρα Παίσιο, τον Κώστα Λεφάκη και το Νίκο Χορταρέα. Ολοι τα ήξεραν , όλοι τα είχαν γράψει . Ο ένας για τον Σουντανί , ο άλλος για τον Κούτρη και πάει λέγοντας. Ρε σεις .Δεν μας λέτε και το Τζόκερ μπας και βγάλουμε κανα φράγκο;

Αυτούς έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να μπουν, αυτοί μπάινουν,αυτοί είναι οι εκλεκτοί.  Δηλαδή στη Γιουβέντους που έμειναν έξω ο Μάντζουκιτς και ο Τσάν οι οπαδοί της Γιουβέντους πρέπει να βγούνε με καλάζνικοφ στο Τορίνο η οι δύο ποδοφαιριστές να στηλώσουν τα πόδια και να ζητήσουν την κεφαλή του προποητή τους επι Πίνακι.

Oσο για τα μεταγραφικά. Φέτος δεν έγινε πώληση ούτε ΕΝΟΣ ποδοσφαιριστή, ο Πρόεδορς έδωσε 20.000.000 Ευρώ για μεταγραφές ,χώρια τους ελεύθερους και την ανανέωση του Φορτούνη , η ομάδα περασε στους ομίλους και όμως ΚΑΠΟΙΟΙ γκρινιάζουν γιατί δεν ήρθαν ο Μπεν Αρφά, ο Φαλκάο ή  8άρι..ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button