ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aφιερωμένο εξαιρετικά σε “κριτές” και “Παρτιζάνους”

Παρτιζάν-Ολυμπιακός 1-3. Γιατί εγώ αυτά τα…Παρτίζαν δεν τα ξέρω. Είμαι πολύ παλιός η πολύ οπαδός για αυτά. Οπως και να λέγεται τρίμπαλο έφαγε..Και μάλιστα ξεγυρισμένο. Ερωτικό και όμορφο. Γράφει ο Redistas.

Αυτή τη νίκη θα πρέπει να την αφιερώσουμε σε ένα γνωστό οπαδό αυτής της ομαδούλας από τη Σερβία που δηλώνει Ελληνας, αλλά ευχήθηκε Καλή επιτυχία στην αντίπαλο μίας ομάδας από τη χώρα που κατάγεται. Τον γιο του ιδιοκτήτη του παοκ. Τον Γιώργο τον Σαββίδη. Δεν θέλαμε το Καλή επιτυχία, όπως έκανε η αεκ σε όλες τις ομάδες.Μια συγνώμη δεν έβλαψε κανένα. Ας έμενε σιωπηλός. Τώρα όμως εκτέθηκε.  Περαστικά. Αλλωστε ο παοκ είναι αδερφά σωματεία με την Παρτιζάν και όλοι μαζί και αυτοί που πήγαν απο Σαλόνικα πλευρά για να συμπαρασταθούν θα κλαίνε με μαύροασπρο δάκρυ για το τρίμπαλο.

Δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα ο Ολυμπιακός. Να τα λέμε όλα. Αλλά έκανε κάποια αυτονόητα πράγματα.  Και είναι τόσο καλή ομάδα, με καλούς παίκτες που όταν σοβαρεύτηκε το πήρε το ματς, απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε αρχή και τέλος και ένα προπονητή στον πάγκο που είναι απλά για γέλια. Και πάλι καλά που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό μας.

Τη νίκη και βέβαια τη χάρηκα, αλλά ακόμα δεν μπήκαμε στα Αστέρια. Τώρα απλά, μπήκαμε στο Διαστημόπλοιο που θα μας πάει στον τελικό μας στόχο. Αρα μένουν ακόμα δύο ματς..

Πάμε να δούμε και κάτι άλλο. Αλήθεια. Που είναι κρυμμένες οι ..Ολυμπιακάρες που έκραζαν τον Μαρινάκη και τον  περίμεναν στη γωνία; Που είναι οι κριτικοί των μεταγραφών;Που είναι αυτοί που έλεγαν ότι ο Μαρινάκης θα αφήσει τον Ολυμπιακό για να ασχοληθεί με τη Νότιγχαμ;Που ήταν αυτοί που πριν λίγο καιρό έλεγαν “Με τον Μπεν θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ;”  Που είναι ο Βάγκνερ και που ο Φουτσίνι;

Kαι για να τελειώνουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο 30% . Θέλει δουλειά ακόμα η ομάδα και κυρίως στην άμυνα όπου ο Χάσι πρέπει να βρει το δίδυμο της άμυνας. Δεν μπορεί να “καίμε” τον Ρομαό στο κέντρο της άμυνας και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button