ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η απάντηση Κονταρού στον Βούρβαχη

kontarosΤη δική του απάντηση για όσα τον κατηγόρησε ο Γιώργος Βούρβαχης, έδωσε μέσω δήλωσης του , ο Μανώλης Κονταρός καλώντας τον  να δώσει στοιχεία στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά:

“Με λύπη μου πληροφορούμαι τις άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσουν την εικόνα μου στην κοινωνία.

Όσο κι αν κατανοώ την πικρία και δυσαρέσκεια ενός ανθρώπου που απώλεσε ένα αξίωμα που υπηρετούσε 26 συναπτά έτη, μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ για ποιο λόγο εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος μου που παραπέμπουν σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα και μάλιστα απευθυνόμενος στα ΜΜΕ και όχι στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σεβόμενος λοιπόν την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και πρωτίστως την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και έχοντας πλήρως καθαρή τη συνείδησή μου, αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια την καθόλα άδικη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βούρβαχη και τον καλώ η μάλλον τον προκαλώ τις όποιες κατηγορίες που με αφορούν να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button