ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μας έχει ανάγκη ο Θρύλος!!!

Η ώρα, που όλη η ομάδα δούλευε από την αρχή της σεζόν έφτασε στο πρώτο της κομμάτι.  Στις 21.00 -στο Ναό μας-υποδεχόμαστε τη Λουκέρνη και ΟΛΟΙ οφείλουμε να είμαστε εκεί..Να σηκωθούμε απο καρέκλες-κρεβάτια-καναπέδες,να γυρίσουμε ακόμα και από διακοπές, αν είμαστε κοντά. Και ξέρετε γιατί ; Γιατί με απλά Ελληνικά ο Ολυμπιακός μας ,μας χρειάζεται! Γράφει ο Redistas.

Διαβάζω, ακούω, διαισθάνομαι μία, πως να το πω, “ξενέρα” από τον κόσμο και κυρίως από τα Social Media. Δεν μας αρέσει ο Μαρτίνς, δεν μας αρέσει ο ένας ,δεν μας αρέσει ο άλλος, αλλά αν ο Ολυμπιακός περάσει στους ομίλους του Γιoυρόπα όλοι θα είναι πετυχημένοι μέχρι να έρθει ένα κακό αποτέλεσμα και να ξεκινήσει η επανάσταση των Social Media.

Σταματήστε ρε να είστε οπαδοί της νίκης, αλλά γίνετε οπαδοί του σήματος στην καρδιά. Για τα πέτρινα χρόνια τα χουμε γράψει 100 φορές.. Ηθελα να ξερα, δεν παρατηρείτε  τον πόλεμο που γίνεται καθημερινά εναντίον του Ολυμπιακού; Χάθηκαν ζωές στο Μάτι,κάηκαν άνθρωποι κρίμα και άδικα και αυτοί τον χαβά τους .Με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό .Προπαγάνδα και γκεμπελισμός στο έπακρο.

Βγαίνει ο Γιαννακόπουλος και μιλάει για τη διαιτησία 100-0 και τις σχέσεις με τον Βασιλακόπουλο , λεει και άλλα ωραία πράγματα και κάποιοι τον αποθεώνουν και τον χειροκροτάνε. Τέρας ειλικρίνειας ο Γιαννακόπουλος ,πραγματικά, αλλά για κάποιους είναι απλά μία μέρα στη δουλειά. Αν τα λεγαν Μαρινάκης  η Αγγελόπουλοι αυτά δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν.

Πήρε ο Ολυμπιακός το Νάτχο, πόνος βαρύς και μέχρι και το ότι έχει άσπρα γένια σχολίασαν .Και άλλα πολλά.

Πάμε στο ματσάκιον, το οποίο η ομάδα πρέπει και οφείλει να το δει με σοβαρότητα. Το “Είμαστε έτοιμοι” και τα άλλα δεν μου λένε τίποτα. Ολα θέλω να τα βλέπω στο γήπεδο. Να δώ παίκτες να καταθέτουν  ψυχή, να δίνουν τα πάντα, τον προπονητή να είναι ψύχραιμος με καθαρό μυαλό και η Λουκέρνη καταπίνεται. Προς Θεού όμως. Οχι να υποτιμήσουμε  τους Ελβετούς. Δεν πρέπει..Σεβαστικοί όσο πρέπει και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Απλά-όμορφα-Ολυμπιακά. Και στην εξέδρα φωνή-παθος για τον Θρύλο μας…Είπαμε… Ο Θρύλος μας έχει χαρίσει πολλές χαρές και εμείς πρέπει να του το ανταποδίδουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button