ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο σκάνδαλο με Σεμπά!

Με την εξοντωτική ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του  Ολυμπιακού., ο οποίος θα χάσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

 

Τις υπηρεσίες του Σεμπά θα στερηθούν στον Ολυμπιακό στην αυριανή καθοριστική ρεβάνς με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την εξοντωτική ποινή των τριών αγωνιστικών για την κίνησή του να χτυπήσει τον Αραούχο

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο μεγατόνων και αναδεικνύει την …πρεμούρα να τιμωρηθεί εδώ και τώρα ο Σεμπά, ώστε να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αυριανό επαναληπτικό του ΟΑΚΑ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους»!

Παρά το γεγονός ότι η πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη ήταν για απόπειρα βιαιοπραγίας (σ.σ. που σημαίνει δυο αγωνιστικές) η τιμωρία του θα είναι ακόμα βαρύτερη.

Ουσιαστικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την καταγγελία των «κιτρινόμαυρων» για βάναυση συμπεριφορά του Σεμπά και απορρίπτοντας παράλληλα το αίτημα του Ολυμπιακού για τιμωρία ενός αγώνα, του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.

Γεγονός το οποίο αυτομάτως σημαίναι ότι ο Σεμπά θα χάσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπαικού, αφού ακόμη και σε περίπτωση κατά την οποία οι Πειριαώτες προκριθούν, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου. Με δεδομένο ότι έχει απομείνει μόνο ένα ματς στην Super League αυτό της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button